fbpx

Onze werkwijze

in 7 stappen

Klaar voor de start?

3, 2, 1, GO:

Research.

Het begrijpen van alle wensen is de belangrijkste stap in het hele proces. We gaan alles analyseren; de identiteit van het bedrijf, de missie, wensen en doelen voor het project, de concurrenten, de doelgroep, bijpassende mogelijkheden en meer. Intussen lever jij alle benodigde assets en materialen aan, denk hierbij aan foto’s, logo’s, etc. Samen komen we tot conclusies en bevindingen die de basis vormen van het project.

Concept.

We gaan aan de aan de slag met een eerste weergave van het project. Dit zorgt ervoor dat we een duidelijk beeld krijgen van alle wensen en verwachtingen. Samen maken we besluiten over bijvoorbeeld de gewenste formaten, inhoud en meer. Hierna zetten we alles klaar om straks in 1 klap het te gaan maken. Denk bij een shoot bijvoorbeeld aan een shootformulier met alle contactgegevens, locatie, tijden.

Designen.

We stropen de mouwen op. Het is tijd om te knallen! Alle afgesproken onderdelen van het project gaan in de maak. Doordat we in de voorgaande fases al veel besluiten hebben gemaakt, kunnen we in deze stap onze focus leggen op pixel-perfect content. Hierna ligt alles klaargestoomd klaar.

Development.

Een goed begin is het halve werk. Gelukkig ligt door ons goede begin nu alles klaar om te gaan bouwen. Wij zorgen ervoor dat alle content op zijn plek valt. De specialisten in ons team pakken ieder zijn taak op. Het perfecte plaatje wordt gecreëerd, precies zoals we gezamenlijk in de vorige fases hebben besproken.

Puntjes op de i.

Natuurlijk hebben we in elke fase contact, zodat het project precies de juiste richting in wordt gestuurd. Maar in deze fase voeren we nog 1 grote feedbackronde uit. Alle gewenste aanpassingen worden op een rij gezet, zodat we alles in 1 klap tot in de details in orde kunnen maken. We gaan nogmaals alles langs, we testen alles en we zorgen ervoor dat alles klaar is voor de lancering.

Knallen.

Het is zover! Het project wordt opgeleverd en kan officieel online gebruikt worden. Maar onze uitgebreide dienstverlening belooft veel meer. Laat ons je adviseren en laat je merk groeien. Zo kunnen wij bijvoorbeeld helpen met social media content om het project groots mee te lanceren.

Op naar de volgende missie!

Wij zijn RocketOne.

Één plek voor al je visuele missies:

Video, foto en design op 1 plek. Dat is 1 aanspreekpunt, 1 totaalconcept, en 1 missie; jouw missie!

Doorpakkers:
RocketOne bestaat uit een getraind jonge crew van specialisten. Samen kunnen we elke klus aan en leggen we de wereld aan je voeten.

Jouw doel op #1:
We zijn geen eigenwijze artiesten, maar visuele marketingstrategen die getraind zijn om tot in de kleinste details te werken aan jouw doel.

Hoge productie, hoge kwaliteit:
Omdat we met een jong, gestroomlijnd team de boel slim organiseren, hebben we een erg hoog werktempo, met de mooiste resultaten.