fbpx

Video Productie Bedrijf. 

‘1 team, 1 missie: jouw succes’

In de kop hebben we het woord videoproductiebedrijf uit elkaar getrokken: video productie bedrijf. Wat krijg je dan? Losse woorden met elk hun eigen betekenis. We geven ze de aandacht die ze  verdienen en voegen ze daarna weer samen. Als we de vergelijking doortrekken naar RocketOne: we zijn specialisten met ieder ons eigen vakgebied. Met elkaar vormen we een hechte crew die samen 1 is. We gaan tot de maan en terug om jouw videoproductie tot een succes te maken!

Wij lanceerden content voor

Video. 

Video-, film- en televisieproducties maken, daar zijn we goed in en daar draait de hoofdmoot van ons bedrijf om. Vooral videografie voor bedrijven, evenementen en horeca. Toegespitst op jouw doelgroep kiezen we de vorm die tot resultaten leidt. 

 • Bedrijfsvideo > lees meer over de kracht van videografie
 • Branding film > lees waarom een branding film wordt gezien als dé nieuwe marketing tool/geven je merk de ultieme boost
 • Interview > interviews in de vorm van een videonieuwsbrief, podcast of congresvastlegging 
 • Aftermovie > sfeerreportage en aftermovie mét een verhaal en marketingdoelen!

Productie. 

Aan video en film gaat een hele voorbereidings- en productiefase vooraf. Tenminste, als je een missie hebt en dit wil laten slagen. Wij willen je goed leren kennen en weten wat kenmerkend is voor jouw  bedrijf. Wat is het doel: een service of product verkopen of de wereld laten zien hoe bijzonder jouw bedrijf is? Is de inhoud helder, dan volgen contentontwikkeling en bepaling van de contentvorm. Jullie verhaal, de storytelling, wordt uitgewerkt in een storyboard en een script. Na de productie en draaidag(en) wordt de film gemonteerd en geleverd en in de post-productie wordt hij verder geperfectioneerd en geïmplementeerd. En last but not least de feedback en evaluatie.

Onze drietrapsraket naar succes samengevat in 1 zin: Strategie & Concept, Product en Implementatiebegeleiding.

  Bedrijf

  Wat vinden wij voor ons eigen bedrijf belangrijk? Waar staan we voor? Dat dragen we al in onze  bedrijfsnaam uit: RocketOne. Wij stellen onze doelen hoog en werken snel; wij zijn jouw Rocket op weg naar succes. De One staat voor ons heilige geloof in samenwerken om 1 hecht team te vormen. De One staat tegelijk ook voor dat ene doel dat wij ons stellen en dat is het doel van jouw bedrijf.

  Videoproductiebedrijf

  Tot slot voegen we de woorden Video Productie Bedrijf weer samen tot één: het team van videoproductiebedrijf RocketOne dat content ontwikkelt waarmee jij naam & faam maakt, zodat meer mensen jouw bedrijf weten te vinden. RocketOne: 1 plek, 1 aanspreekpunt, 1 totaalconcept. Naast videoproducties óók voor fotografie en webdesign.

  Wil je weten welke content er voor jou in de sterren geschreven staat?

  Neem dan contact met ons op!