fbpx

Je promotievideo laten maken door RocketOne

Bouw je merk, boost je marketing, breid je fanclub uit.

Een promotievideo laten maken die uitstijgt boven de massa. Zo makkelijk als dat klinkt, is het niet. Ooit was video voor bedrijven nieuw. Nu maakt iederéén video’s. Hoe zorg je dat jouw product,  dienst of evenement de promotie krijgt die het verdient? RocketOne weet het en máákt het.

Wij lanceerden content voor

Waarover wil je je promotievideo laten maken?

Wat wil je promoten en waarom? En wat wil je bereiken? Het draait om het doel: dat formuleren we samen met jou en houden we voortdurend voor ogen. Vorm, stijl, inhoud en lengte vloeien voort uit dat doel. Is je doel meer sales genereren en denk je aan een langere video? Kortere content in bijvoorbeeld 5 verschillende filmpjes laten de kracht van herhaling voor je werken. En zo passen wij meer psychologische technieken toe die helpen om jouw doel te bereiken. Humor bijvoorbeeld, want nobody likes boring!

De vele verschijningsvormen

Een promotievideo is er in vele gedaanten. Zo is er de commercial voor tv, of bioscoop, de reclamespot die ook op internet kan worden vertoond, de productlancering, de activeringsvideo en de sociale media uitttingen. Die laatste is een promotievideo voor social media, een hele korte dus van 30 seconden max. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is dat ze de kijker aanzetten tot actie. Zodat ze contact opnemen met je bedrijf, je product kopen of je gemeente of evenement bezoeken.

Jouw shoot naar succes

Succes komt niet uit de lucht vallen. Daarom zijn wij het hele project gefocust op wat ertoe doet. We verliezen ons niet in waanzinnige creativiteit zonder inhoud óf juist slaapverwekkende producties. Ons Triple-V-concept doet het ‘m:

Vinden: je klant vindt in jouw promo wat hij nodig heeft, vaak zonder zich daarvan bewust te zijn

Verrassen: de promo valt op door high end beelden, een verrassende opzet en een stuk emotie

Verleiden: de verleiding is door de hele video heen verweven en zet je doelgroep aan tot actie

Waarom RocketOne?

Er zijn zó veel videoproductiebedrijven, waarom zou je speciaal voor RocketOne kiezen? Bijvoorbeeld omdat jouw doelen bij ons echt op nummer 1 staan. Wij zijn geen eigenwijze artiesten, maar visuele marketingstrategen die er voor jou zijn en niet andersom. En omdat we met een jong team de boel slim organiseren en een belachelijk hoog werktempo hebben. Maar ook omdat je bij ons met al je visuele missies terecht kunt: video, fotografie en webdesign op 1 plek. En zo zijn er nog veel meer punten waarop we ons onderscheiden. We vertellen je er in een persoonlijk gesprek graag meer over.

Wat je bij elke promotievideo altijd van ons krijgt:

  • NAlle video’s / films krijg je van ons 100% rechtenvrij opgeleverd voor oneindig gebruik. Dit krijg je bijna nergens. Vaak kom je daar als klant pas achter als het contract getekend is, en het dus al te laat is.
  • NJe films worden opgenomen met een resolutie van 6K: dat is 6x zo scherp als HD-kwaliteit. Dit maakt ze future proof, omdat ze qua beeldkwaliteit nog jaren voorop lopen in de markt.
  • NJe films blijven minimaal 2 jaar gebackupped op onze centrale server. Zo heb je je eigen beeldbank, en kunnen we de beelden hergebruiken in nieuwe montages, gemixt met nieuw beeld bijvoorbeeld.
  • NJe kunt kiezen uit verschillende resoluties. – bijvoorbeeld het originele 4k/6k bronbestand voor YouTube of 1080P voor Facebook, WhatsApp of presentaties.
  • NVooraf maken we duidelijke afspraken (quitclaims) met de modellen en figuranten. Ook krijg je een audiolicentie voor het geluid/de muziek. Zo kun je je films onbeperkt gebruiken, zonder juridisch gedoe.

Je promotievideo laten maken door RocketOne

Uitstijgen boven de massa? Lanceer dan met ons je volgende succes!
Neem contact op met ons zodat we aan de slag kunnen of een vrijblijvend offerte gesprek.

Onze recente projecten

Werk waar onze partners trots op zijn, en wij ook.

Covid19 Test - Instructievideo

Biozek / Mach-E

De Gezondheidscheck

Brocacef BENU

Slave Of The Devil - Muziekvideo

Melanie Music & Juicejunk Records

Woerden Citymarketing - Promotiefilm

Beleef Woerden

Rulewave - Bedrijfsfilm

Rulewave B.V.