fbpx

Bedrijfsvideo laten maken

‘Ik wil een bedrijfsvideo laten maken!’

Cut! Nee toch? Je wil dé bedrijfsvideo laten maken! Die een wowgevoel geeft, meer is dan een verzameling mooie beelden en effect sorteert bij je doelgroep. Kortom: een bedrijfsvideo waarmee jouw bedrijf tot grote hoogte stijgt. Dat is wat wij voor je doen, we heten niet voor niets RocketOne. Aangenaam!

Wij lanceerden content voor

Ons plan voor succes

Wij houden van succesverhalen. Dus zorgen we ervoor dat we falende missies voorkomen. Hoe we dat doen? Door de volgorde van onze aanpak: eerst de inhoud, dan de vorm. We beginnen met een heleboel vragen: over je bedrijf, het doel van de video, je doelgroep, wat er echt nodig is. Pas als we alles helder in beeld hebben, gaan we op topsnelheid door naar strategie, concept, verhaal, stijl, figuranten en al het andere dat nodig is.

De kracht van een verhaal

Wat leuke beelden van je bedrijf, een voice-over en een muziekje: zo’n bedrijfsvideo maken we dus niet. Niet alles wat mooi is werkt namelijk. We leven in een tijd van informatie-overkill. Wil je opvallen, dan heb je een ijzersterk verhaal nodig. Onze adviseurs kunnen dat als geen ander ontwikkelen.

Ons Triple-V-concept doet het ‘m:

Vinden: een kraakheldere boodschap die gevonden wordt en beklijft.
Verrassen: opvallen met een verrassend verhaal met emotie.
Verleiden: jouw ijzersterke verhaal verleidt de doelgroep tot actie.

De kracht van beeld

Om beelden van het hoogste niveau te maken, gaan we ver. Onze producer zorgt ervoor dat de locaties, modellen en attributen top geregeld zijn. En dat de beste apparatuur beschikbaar is. De business coach zorgt voor een goede sfeer op de set. Als alles tot in perfectie geregeld is, kunnen onze videofotografen los. Zij kennen het verhaal van je bedrijf en zijn daardoor in staat dat in beeld te vangen. Je film wordt opgenomen in een beeldkwaliteit die zijn tijd ver vooruit is. Hoe dat eruit ziet? Kijk zelf maar!

Een feestje!

Hoe je het ook wendt of keert: het maken van een bedrijfsvideo blijft iets bijzonders. Als opdrachtgever en medewerker is het niet iets dat je elke dag meemaakt. Wij zorgen voor een goede sfeer op de set, waar voor stress geen plaats is. De hele filmdag wordt een feestje waarop iedereen zich thuis voelt. Dat is namelijk de basis voor de beste resultaten. Je medewerkers zijn tenslotte de sterren én de ambassadeurs van de bedrijfsvideo.

Wil je dus dé bedrijfsvideo laten maken?

Neem dan contact op met RocketOne.