fbpx

Je aftermovie laten maken door RocketOne

‘Gáán met die raket naar succes’

Wat een ontwikkeling heeft de aftermovie de laatste jaren doorgemaakt! Het was vooral een sfeerimpressie met gelikte beelden van je congres, evenement of festival. Terwijl nu: de aftermovie is natuurgetrouw, origineel en echt. En wordt niet alleen ‘after’ ingezet, maar ook vóór het evenement en zelfs tijdens. Naast beeld vervullen content en distributie nieuwe hoofdrollen. We passen ze allemaal toe in onze drietrapsraket naar succes, van strategie naar productie en implementatiebegeleiding.

Aftermovie laten maken

Wij lanceerden content voor

Begin met een strategie

Aftermovies zijn een enorm populaire vorm van videocontent op social media. Dan kun je die maar beter goed toepassen. Echte overtuigingskracht begint met het bepalen van je strategie. Wil je een traditionele aftermovie laten maken? Of een aftermovie 2.0? Alles hangt af van je doelgroep en de kern van het event. Onze visuele marketingstrategen leggen samen met jou het doel vast dat je wilt bereiken. We maken een concept dat past bij jouw bedrijfsuitstraling, met bijbehorende verhaallijn en soundtrack. Vooraf spreken we alles uitgebreid door en vertellen hoe we je doelen dichterbij willen brengen, zodat je precies weet wat je van ons mag verwachten.

Kwaliteit

We werken met een jonge crew van hyperspecialisten. En met de nieuwste apparatuur en filmtechnieken. Zo nieuw, dat de films qua beeldkwaliteit nog jaren futureproof zijn. Een filter heeft vaak kwaliteitsvermindering tot gevolg, daarom passen we liever color grading toe. Bij iedere Rocketeer is wél een andere filter favoriet: de ‘Wat Heeft Onze Klant Hieraan’ filter. Want een drone shot is natuurlijk vet, maar ook prijziger en dus wegen we af of het bijdraagt aan je doel.

Snelheid

Snelheid is één van de kritische succesfactoren bij een aftermovie laten maken. Dan zit je bij RocketOne helemaal goed: ons team organiseert alles superslim en we hebben een belachelijk hoog werktempo. Van tevoren maken we duidelijke afspraken over deadlines en de levertijd, zodat je weet wanneer je je aftermovie kunt inzetten.

Opvallend anders

Met RocketOne weet je zeker dat jouw aftermovie zich onderscheidt van alle andere. Geen te lange shots met slaapverwekkende beelden, want niemand zit te wachten op een saai filmpje. Geen uitdaging is te gek. Zo bedachten we een teasende uitnodiging voor een bedrijfsgala, we gebruikten een bodycam point of view en lieten een preview van het feestje zien. Van opstaan naar limo tot entree en partytime!

Muziek

Muziek kan je aftermovie maken of breken. Rechtenvrije muziek is vaak heel standaard en voegt weinig toe aan de beleving. Bij RocketOne kan onze in house-componist unieke muziek componeren voor een fractie van de prijs. Hij schrijft razendsnel muziek die matcht met de beelden en past bij de boodschap. Ook voegt hij soundeffecten toe om elke beweging, actie of gebeurtenis kracht te geven. Hij maakt van geluid en muziek een absolute meerwaarde.

Zichtbaarheid en resultaat

We adviseren in ons concentplan hoe je je aftermovie goed kunt benutten. Bijvoorbeeld door tijdens het event al korte fragmenten via social media te verspreiden. Of door quotes van sprekers tijdens je congres te publiceren via de media. Een aftermovie hoeft ook niet één video te zijn: je kunt verschillende versies gebruiken voor je bedrijfswebsite, LinkedIn en Facebook. Wil je tijdens je congres of festival foto’s laten maken met sfeer, emotie en kleur? Ook dat kan bij RocketOne.

Je aftermovie laten maken door RocketOne

RocketOne: 1 aanspreekpunt, 1 totaalconcept en 1 missie: zorgen dat jij naam & faam maakt! De middelmaat ontstijgen en je aftermovie laten maken door RocketOne?

Ons Portfolio

Werk waar onze partners trots op zijn, en wij ook.