fbpx

Team Rocket

RocketOne bestaat uit een getrainde jonge crew van specialisten. Samen kunnen we elke klus aan en leggen we de wereld aan je voeten.

Onze Rocketeers

Ontmoet je crew.

Joachim Lenting

Video

Andreas Ort

Sound

Manon Pierens

Design

Gijs Mink

Design

Chin Chin Fu

Production

1 team, 1 missie. Welcome on board!

Het liefst lanceren we de volgende raket naar Mars, maar tot die tijd werken we met z’n allen aan strategisch visueel spektakel voor onze klanten: groeiende ondernemers die toe zijn aan de volgende stap in hun bedrijf: omzet verhogen, nieuw talent werven, de website rebranden, hun merkidentiteit van het beeld af willen laten spatten, etc.

Klanten die goed bij ons passen, zijn groeiende bedrijven die een strategische beeldpartner nodig hebben voor langere termijn. Zodat ze weten: “Wanneer we langer met elkaar werken, is een korte briefing voldoende, daarna pakt team RocketOne het op, en hoef ik de kar niet meer te trekken. Want ik heb nog 14 andere projecten die mijn aandacht nodig hebben.”

Over ons team

Hoe een astronautencrew gaat voor jouw succes.

De kracht van samenwerken

RocketOne bestaat uit een getrainde jonge crew van specialisten die heilig geloven in de magie van samenwerking. Met elkaar, zodat we elkaars ideeën en talent een boost geven (“Jeroen, help me ff! Ik heb met de klant een tof concept bedacht, maar heb jij nog een frisse blik om het nóg beter te maken?”) . En met jou, zodat wij alleen doen wat jou écht verder helpt. (“Te gek dat je een droneshot wil, kunnen we zeker! Maar laten we eerst kijken of dat bijdraagt aan het doel van je campagne.”)

Gáán met die raket!

We hebben de energie van een stel puppy’s. Waar anderen stoppen, gaan wij verder. Omdat het kan. Omdat wij het willen. En omdat jij dat verdient.
En dus regelen we het gewoon als je 400 man op 1 dag op de plaat wilt hebben, en de foto’s nog diezelfde week bewerkt en al aangeleverd wil krijgen. Op 400 mailadressen.
En dus doen wij niet moeilijk als we letterlijk in de modder moeten liggen voor die perfecte hoek.
En dus krijg je implementatiebegeleiding: hoe ga je die set beeld en video straks inzetten, zodat je de investering meer dan terug gaat verdienen?

Onze favoriete filter (en waarom je dit echt wil weten)

Ja, we hebben de nieuwste gear van Canon, en kunnen je een uur lang vermoeien met vette specificaties, en wat dat oplevert voor jouw foto’s, jouw campagnes, jouw video’s.

Maar welke apparatuur we ook inzetten, bij iedere Rocketeer is 1 filter altijd favoriet: de “Wat Heeft Onze Klant Hieraan” filter. Deze filter gebruiken we bij alles wat we denken, adviseren en doen. Want een drone shot is natuurlijk vet, maar wel wat prijziger, en dus kijken we goed of het wel bijdraagt aan je doelen. En zo doen we dat bij nog 167 andere onderwerpen en mogelijkheden

12x champagne

Als je op missie bent, is er geen tijd voor een tussenstop. En dus staan die 12 flessen champagne die we van onze klanten hebben gekregen, ongeopend te shinen in onze kantoorbunker. We koesteren ze voor het juiste moment. En tot die tijd kijken we ernaar met natte oogjes van trots. Omdat ze weergeven hoe blij onze klanten zijn geweest met ons werk en wat het heeft opgeleverd. Missie geslaagd, daar doen we het voor!

Nobody likes boring

We maken scrollstoppende content. Opvallend, en altijd strategisch gericht op jouw doel. Jij vertelt ons waar je heen wil, wij schieten je ernaartoe. Zien?