fbpx

Case

City Marketing Woerden 2021

Citymarketing Woerden zet zich continu in om Woerden en de omgeving goed op de kaart te zetten. Hiervoor zetten zij in op brede campagnes waarbij video één van de belangrijke middelen is die zij inzetten. In samenwerking met beeld partner BRANDRS hebben wij gezamenlijk video & fotografie verzorgd. De film, geproduceerd door RocketOne en City Marketing Woerden, wordt verspreid via onder andere de sociale media van Citymarketing Woerden.

Ambacht in de buurt van Woerden.

De combinatie van sterke beelden met krachtige muziek maakt deze films elke keer weer tot een feestje om te produceren.En wat kan je veel in Woerden! Van een bezoek aan het kaaspakhuis, lekker wandelen, fietsen, varen, boogschieten, taartjes eten in de natuur, historische gebouwen bekijken, golfen tot lekker borrelen op het terras.

Dat is wat Woerden onder andere te bieden heeft aan haar bezoekers. Tijdens het proces ondersteunen wij City Marketing Woerden in het uitschrijven van het beeldverhaal dat zij willen vertellen. Bij de draaidagen gaat er altijd een producer mee op pad om de regie en sturing te houden op het script en de personages op locatie te coachen.

Script

Tessa Derksen
Joachim Lenting
Dion de Jong

Citymarketing Woerden

Kitty Kusters
Amber

Film & Edit

Joachim Lenting
Tessa Derksen

Klant

Beleef Woerden! 

Screengrabs

Stills uit de video

Onze recente projecten

Werk waar onze klanten trots op zijn, en wij ook

Promotie Video

City Marketing Woerden 2021

Campagne Fotografie

Jogo.AI Voetbal App