fbpx

Case

Bagels & Beans Mini Vakantie

Bagels & Beans is een jong, fris en moderne lunchbar waar regelmatig vraag naar spetterende content is voor op social media. Op social media zetten ze veel in op beeld en ook met deze zomercampagne spatten de beelden weer van je scherm. We hebben voor deze campagne zowel video als fotografie gedaan voor Bagels & Beans. Tijdens deze productie hebben we vooral heel veel lol gehad om deze video te mogen produceren, waarin allerlei gekkigheden en geintjes voorbij komen.

Ambacht in de buurt van Woerden.

Wie wordt er nou niet blij van frisse en felle kleuren gecombineerd met overheerlijke Bagels? Deze video staat echt in het teken van zomerse vrolijkheid en er lekker op uit gaan, iets wat in coronatijd erg moeilijk is, maar daarom is het soms prettig om even weg te dromen bij deze postive vibes. In de video wordt duidelijk dat je bij Bagels & Beans leuke producten of uitjes kan winnen als je een bezoekje brengt aan de winkel. 

Door middel van een sterke, korte en krachtige voice-over brengen we de boodschap in samenwerking met blije, zomerse beelden. Daarnaast zijn er nog wat kleine details in de video verwerkt, namelijk dat we een nieuwe menukaart te zien krijgen, dat er bij elke Bagels & Beans vestiging een zomeractie is en als knallende afsluiter natuurlijk de winacties. Al met al, alles om er een leuke zomer van te maken!

Script

Tessa Derksen
Vivian Liebregts
Bagels & Beans

Film & Edit

Joachim Lenting
Tessa Derksen

Klant

Bagels & Beans

Voice Over

Jeroen Van Hesteren

Onze recente projecten

Werk waar onze klanten trots op zijn, en wij ook

Promotie Video

City Marketing Woerden 2021

Campagne Fotografie

Jogo.AI Voetbal App