fbpx

Lanceer jouw bedrijf met

Nooit meer klinische stockfoto’s nodig.

Wij lanceerden met succes voor:

Onze pakketten

Beeldbank, campagne of helemaal op maat.

De Beeldbank

Visueel kapitaal waar je jarenlang resultaat uit haalt.

 • N100 - 200 professionele beelden.
 • NVeel foto’s, veel invalshoeken, veel gebruiksmogelijkheden.
 • NFiguranten in real life situaties, voor een frisse stijl.
 • NConsistente stijl voor een herkenbaar merkverhaal.
 • NDiverse formaten voor elk doel.

Perfect voor:

Frisse (city)marketing, authentieke website en socialmediaposts die de aandacht moeten trekken.

 • 1 dag van 8 uur

€950 excl. btw

De Campagne

Krachtige beelden voor dat éne doel.

 • N20-30 specifieke beelden voor dat ene doel.
 • NInclusief strategie, concept, en productie (al het regelwerk).
 • NFrisse, kleurrijke campagnefoto’s.
 • NInclusief producer die vooraf de praktische zaken, planning en briefing regelt.
 • NInclusief regisseur die ervoor zorgt dat het plan wordt uitgevoerd zoals jij het in je hoofd hebt.

Perfect voor:

Wervings-, reclame-, billboard-, en printcampagnes.

 • 1 dag van 8 uur

€1250 excl. btw

Custom

Jij hebt een idee. Samen maken we een plan. Wij voeren het voor je uit.

 • NAlles kan, op elke locatie.
 • NBinnen 24 uur een duidelijke offerte en vrijblijvend advies.
 • NVaste prijs vooraf. Geen verrassingen.

Perfect voor:

Een combinatie van bedrijfsfotografie
en personeelsfotografie, fotografie in het buitenland, fotografie met kinderen, interieur/exterieurfotografie.

 • Zo lang als nodig.

Vaste prijs vooraf

Wat je in elk pakket altijd van ons krijgt:

 • NAlle foto’s 100% rechtenvrij opgeleverd voor oneindig gebruik. Dit krijg je bijna nergens. Vaak kom je daar als klant pas achter als het contract getekend is, en het dus al te laat is.
 • NInclusief nabewerking (kleurcorrectie, wegwerken van oneffenheden, etc.)
 • NOplevering binnen een week als het kan, binnen 72 uur als het moet.
 • NVooraf duidelijke afspraken met modellen en figuranten (quitclaims). Zodat je je foto’s onbeperkt kunt blijven gebruiken.
 • NVooraf hulp om duidelijke afspraken te maken met je personeel over het gebruik van foto’s.
 • NAlle foto’s aangeleverd in hoge resolutie (perfect voor print) en lage resolutie (perfect voor web).
 • NBeelden die rekening houden met hoe jij ze gebruikt. Voor een website heb je brede horizontale beelden nodig, voor Instagram-stories verticaal beeld en voor een campagne moet het onderwerp uit het midden wegblijven zodat er ruimte is voor tekst.

Onze belofte

Voor jouw missie.

1

Een plan voor implementatie en succes

We zijn geen eigenwijze artiesten, maar visuele marketingstrategen: alles wat we doen draagt bij aan jóúw marketing- en  campagnestrategie. Concept, locatie, sfeer, compositie, nabewerking: we spreken vooraf alles door, zodat je precies weet wat je krijgt. Bonus: we helpen je ook bij de implementatie, zodat je weet hoe en waar je je foto’s gebruikt, je doelen haalt en je investering meer dan terugverdient.

2

Alleen de beste apparatuur

*nerd modus aan* Met onze camera’s en lenzen leveren we superscherp beeld, dat ook over 3 jaar nog aan de hoogste standaarden voldoet. Door zacht natuurlijk licht, of continu zorgen we dat het licht ideaal is en jouw bedrijf er top uitziet. Door het gebruik van high speed flitsers en lichtmodifiers krijgen jouw mensen de mooiste huid, zelfs zonder make-up. *nerd modus uit*

3

Geen uitdaging is te gek

We lossen elk probleem op. Het maken van persfoto’s voor radiostations 100% NL en Slam FM was een obstacle run met 3 hordes: 1) Alle dj’s moesten op de plaat in dezelfde stijl, zonder dat de foto’s kopieën van elkaar werden. 2) De foto’s waren geënsceneerd, maar het moest lijken alsof de dj’s echt aan het werk waren. 3) Fotografie in Corona betekende plexiglas schermen die niet zichtbaar mochten zijn, en geen reflectie mochten geven. Hebben wij deze klus genaild? 100% slamdunk!

4

VIP-behandeling

Tijdens de shoot ben jij onze VIP. Je loopt mee, we laten je zien hoe ons werk bijdraagt aan jouw doelstellingen en als het toch nodig is om bij te sturen, dan kan dat gewoon.

5

Humor als brandstof

Met humor als brandstof voelt het voor niemand als werken en ontdooien modellen en figuranten binnen 5 minuten. Dat zie je terug op je foto’s. En: lachen is gratis ☺

6

Elke shoot uniek

Jouw bedrijf is uniek en je (campagne)beelden moeten dat ook zijn. Dus krijg je van ons visuele verhalen die alleen bij jouw bedrijf passen. Om je merkidentiteit te versterken en je publiek te activeren.

Fotografie voor bedrijven waar je kippenvel van krijgt.

Ben je als bedrijf toe aan de volgende stap in je merk (en dus in je omzet), dan betekent dat vaak ook investeren in visueel kapitaal: authentieke eigen beelden creëren die je kunt gebruiken voor 1001 missies: campagnes, social content of een super diverse beeldenbank zodat je trots aan de slag kunt met je communicatie en marketing.

Vind je dat je geen spannende toko hebt? Wij maken ook van jouw “doodnormale” bedrijf een visuele thriller. Jij vertelt ons je doel, wij stippelen de juiste route uit en schieten je ernaartoe.

We handelen met voorkennis.

Bij veel fotografen gaat het tóch mis. Een fotografiestijl die niet bij je merk past, niet genoeg variatie, of beeld met de uitstraling van een operatiekamer. Dat moeten we niet hebben (tenzij je een ziekenhuis runt).
Dat voorkomen we zo:

 • NBriefen als een baas

We stellen je zoveel vragen dat we echt alles over je bedrijf en je doelen weten. Ja, natuurlijk heb je je missie helder. Maar waaróm wil je daarheen? En wat heb je daarvoor écht nodig? Wat kunnen we nu al doen om je verder te brengen? Denk aan plannen in het juiste seizoen, adviseren over figuranten, of je adviseren over stijl.

 • NShoot & Smile

We bereiden de shoot voor zoals de NASA een raketlancering voorbereid: alles geregeld tot in perfectie. Heb je ter plekke aanvullende wensen? Of komen we onverwachte dingen tegen? Houston, no problem: na 1000+ projecten hebben we alle situaties al wel ‘s opgelost. Zo is en blijft de shoot voor iedereen een feestje!

De voordelen van RocketOne

Gaan met die raket!

Jouw doelen staan bij ons op #1

We zijn geen eigenwijze artiesten, maar visuele marketingstrategen die getraind zijn om tot in de kleinste details werken aan jouw doel.

Hoge productie, hoge kwaliteit

Omdat we met een jong, gestroomlijnd team de boel slim organiseren en we een belachelijk hoog werktempo hebben. Waardoor we jouw project maar 1 kant op kunnen knallen: richting succes.

Één plek voor al je visuele missies

Video, fotografie en webdesign op 1 plek. Daarom: RocketOne. Dat is 1 aanspreekpunt, 1 totaalconcept, en 1 missie: zorgen dat jij naam & faam maakt, zodat meer mensen jouw bedrijf weten te vinden.