fbpx

Een website, het online gezicht van jouw bedrijf.

Of je nu een eenvoudige start-upwebsite met een professioneel ontwerp nodig hebt, of iets wilt maken dat echt opvalt in de branche; ons doel is om mooie, uniek ontworpen, gebruiksvriendelijke websites te creëren die resultaten boeken en de verwachtingen overtreffen.

Wij lanceerden content voor

Responsive web design

Bij het ontwerpen en ontwikkelen houden we niet alleen rekening met de opmaak voor desktop, maar zorgen we er voor dat jouw website er zowel op desktop als op mobiel uitstekend uit ziet.

Een op maat gemaakt ontwerp

Alles wat wij maken is zelf bedacht en tot in de puntjes uitgewerkt. Dit zorgt ervoor dat jouw website uniek is en volledig voldoet aan je eisen en wensen.

Makkelijk en flexibel in gebruik

Ook na de oplevering van de website is het mogelijk om zelf nog tekst te veranderen, content bij te bijwerken en jouw website up-to-date te houden zonder dat dat enige kennis van web development vraagt.

Ons proces

Hoe wij te werk gaan.

01

Kennismaking &
Research

Het begrijpen van uw wensen en eisen is de belangrijkste stap in het hele proces. Elkaar goed leren kennen is het begin daarvan. Wij horen graag hoe jullie bedrijf in elkaar zit, om de identiteit écht te leren kennen. Wat drijft jou? Wat kenmerkt het bedrijf? En waar wil je heen? Het (samen) beantwoorden van die vragen is voor ons een goede start van een gezonde relatie.

We gaan van A tot Z uitzoeken wat voor informatie en doelen de website moet hebben. Zo gaan we uitgebreid alle concurrenten analyseren, de customer experience uitstippelen en de benodigde informatie in kaart brengen

02

Concept &
Wireframing

In deze fase gaan we aan de slag met een tweedimensionale weergave van de interface van uw website. Dit zorgt ervoor dat we een duidelijk beeld krijgen van de afstand tussen de verschillende elementen op de pagina, hoe de inhoud prioriteit krijgt, welke content er nodig is en hoe we de bruikbaarheid van de website kunnen optimaliseren.

U krijgt een blik op hoe uw site en elke pagina uw verhaal zou kunnen vertellen. Door alle benodigde content en systemen in kaart te brengen, wordt het snel duidelijk welke content ontwikkeld moet worden.

03

Design

Met de wireframes en content op zijn plaats, kunnen we aan het visuele merk gaan werken. In dit deel van het proces gaan we bestaande merkelementen, kleurkeuzes, foto’s en logo’s toevoegen. We gaan kijken hoe we de verschillende elementen in de website visueel aantrekkelijk kunnen maken en hoe we uw website op visueel gebied kunnen laten onderscheiden van de rest.

Doordat we in de voorgaande fases al veel besluiten hebben gemaakt, kunnen we in deze stap onze focus leggen op een pixel-perfect ontwerp waarin alle content op zijn plek valt.

04

Development

Nadat alles duidelijk is en er een officiële klap is gegeven op het ontwerp gaan we aan de slag met het bouwen van de website. Via een online omgeving vormen we het design om tot een volwaardige website, waarin content gemakkelijk kan worden toegevoegd en gewijzigd wanneer nodig.

05

Optimalisatie

Tijdens deze fase komen de laatste puntjes op de i terecht. We gaan nogmaals de hele site langs en zorgen dat alles klaar is voor de lancering. Zo testen we elke pagina grondig om er zeker van te zijn dat alle links werken en dat de website correct wordt geladen op alle apparaten en browsers.

06

Migratie &
Oplevering

Zodra alles klaar is wordt de nieuwe website naar de live server gemigreerd en wordt de huidige website (wanneer nodig) uit de lucht gehaald. Na een uitgebreide check of alles werkt kan de website gelanceerd worden en alle klanten, relaties en eigen personeel geïnformeerd worden over de nieuwe site.

Onze recente projecten

Bekijk hier onze show cases.

De voordelen van RocketOne

Gaan met die raket!

Jouw doelen staan bij ons op #1

We zijn geen eigenwijze artiesten, maar visuele marketingstrategen die getraind zijn om tot in de kleinste details werken aan jouw doel.

Hoge productie, hoge kwaliteit

Omdat we met een jong, gestroomlijnd team de boel slim organiseren en we een belachelijk hoog werktempo hebben. Waardoor we jouw project maar 1 kant op kunnen knallen: richting succes.

Één plek voor al je visuele missies

Video, fotografie en webdesign op 1 plek. Daarom: RocketOne. Dat is 1 aanspreekpunt, 1 totaalconcept, en 1 missie: zorgen dat jij naam & faam maakt, zodat meer mensen jouw bedrijf weten te vinden.