fbpx

Design

LET OP: AAN DEZE PAGINA WORDT NOG GEWERKT!

3, 2, 1, GO:

Wat zijn jouw wensen?

Logo’s en huisstijl

BAM. In één oogopslag weet straks iedereen wie je bent en waar je voor staat. Jouw nieuwe logo straalt precies het verhaal uit dat jij wilt delen. Maar ook alles eromheen sluit helemaal aan bij één verhaal. Ben jij speels of serieus? Zakelijk of kleurrijk? Welke vormen, lettertypes, kleuren en meer passen bij jouw merk? Een belangrijke basis voor alle uitingen. Samen regelen we het!

Een logo en huisstijl design heb je al vanaf €??,-

Online visuals

Onze digitale wereld is steeds belangrijker geworden. Het is inmiddels een enorme zee aan informatie vanuit allerlei merken. Maar ook voor je eigen merk blijft het een belangrijke tool om te kunnen communiceren jouw fans of nieuwe klanten mee te bereiken. De content die je deelt, moet er tip top uitzien. En wij weten precies hoe. Tip top content om mee te knallen. Geleverd in alle verschillende vormen en maten.

En visueel design heb je al vanaf €??,-

Prints

Naast online, is er ook nog een hele hoop offline in onze wereld. Folders, flyers, visitekaartjes, boekjes, etiketten, vlaggen, beursdoeken, shirt en nog veel meer! In één blik moet je de aandacht zien te krijgen. Binnen bepaalde afmetingen een verhaal vertellen of de juiste informatie delen. Van simplistische charmes, tot een ware kunstwerken. Wat gaan we voor jou creeëren?

Een print design heb je al vanaf €??,-

Sites

Vertel jouw verhaal. Laat een pakkende indruk achter en bouw een band op. Een website is dé plek om knallen. Een speelveld om precies te delen wat je wilt delen. Door al het digitaal geweld is de aandachtsboog van de meeste bezoekers nou eenmaal niet heel lang. Dus: binnen een paar secondes, de juiste snaren raken. Een krachtig design, helemaal in stijl.

Een website design heb je al vanaf €??,-

The best of all:

Jouw perfecte partner: all-in-one

Alles tot in de puntjes goed geregeld. Samen maken we strategische plannen en bekijken we wat er allemaal nodig is om te knallen. Elke week gaan we voor jou aan de slag. Helemaal flexibel en afgesteld op jouw behoeftes. Er staat straks altijd een team specialisten voor je klaar voor al jouw content: online visuals, prints, logo’s, huisstijl, website. Zelfs voor video en photo hebben we alles in huis.
Jouw partner, klaar om te vlammen.

Al vanaf €??,- per uur!

Portfolio:

Missies waar we trots op zijn: